Şase persoane din Dealul Crucii vor fi arestate!

În cursul zilei de astăzi, şase dintre cele opt persoane ridicate ieri pentru audieri vor ajunge în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Este vorba despre proprietarul unui local situat în Dealul Crucii, căruia i se spune Öcsi, şi de mai mulţi membri ai familiei acestuia. Bărbatul este suspectat că făcea contrabandă cu alcool, lucru confirmat şi de cantitatea mare de produse accizabile pentru care nu deţinea documente de provenienţă.

,,Cele şase persoane care au fost reţinute pentru 24 de ore sunt: S.K. în vârstă de 44 de ani, S.D. de 23 ani, S.B.de 17 ani, S.M. de 19 ani, R.V. de 30 de ani şi C.N de 25 de ani. Aceştia vor fi prezentaţi astăzi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Bunurile găsite şi ridicate în vederea cercetărilor – bâte, un baston, o pereche de cătuşe, aparatură electronică, spray-uri paralizante şi produse accizabile – au o valoare totală de 12.600 lei”, se arată în comunicatul de presă primit la redacţie din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Vezi aici imagini şocante de la scandal!

Reamintim că percheziţiile domiciliare au avut loc ca urmare a evenimentelor din ultima perioadă ce s-au desfăşurat în cartierul Dealul Crucii din municipiul Reşiţa, unde s-au săvârşit mai multe fapte antisociale. Cu ocazia percheziţiilor efectuate, pe lângă bunurile amintite, au fost găsite şi ridicate şi băuturi alcoolice fără documente de provenienţă.

Rămâi alături de Express de Banat, revenim cu amănunte!