Frontieriştii cărăşeni le-au făcut o bucurie copiilor cu dizabilităţi din Oraviţa

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Sărbătorile Pascale au adus zâmbete pe feţele celor peste 40 de copii de la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu handicap din Oraviţa. Aceştia au primit din partea poliţiştilor de frontieră cărăşeni două televizoare şi nu numai.

Poliţiştii de frontieră din judeţul Caraş-Severin au hotărât, cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, să îndeplinească o mare dorinţă a copiilor cu dizabilităţi din cadrul Complexului de servicii comunitare din Oraviţa, şi anume, aceea de a privi la televizor. Astfel, aceştia au decis să ofere două televizoare, dar şi o serie de produse alimentare şi dulciuri. Cadourile au fost achiziţionate din sumele donate de lucrătorii de frontieră. Copiii, la rândul lor, le-au primit cu profundă recunoştinţă şi mulţumire.

,,Cei peste 40 de copii cu handicap care se află în complex s-au bucurat de gestul poliţiştilor de frontieră cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale. Aceştia au pătruns în inimile colegilor nostril, care s-au arătat foarte înduioşaţi şi emoţionaţi de întâlnirea cu cei mici”, explică agent de poliţie Alina Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Potrivit acesteia, în speranţa unei viitoare revederi, poliţiştii de frontieră le-au promis copiilor că vor lega o frumoasă prietenie şi că vor ţine cont de dorinţele lor.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/