Procentele pierdute de liberali în Caransebeș împiedică a doua revocare a managerului Cican!

Primarul Felix Borcean l-a reinstalat pe Adrian Cican în funcția de manager al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș după ce acesta fusese revocat printr-o decizie total nejustificată, pur politică, a ministrului Sănătății. Chiar scandaloasă, dacă ținem cont că în farmacia soției ministrului Tătaru s-au vândut, în plină pandemie, măști la prețuri exorbitante, 15 lei/bucata, fără a se elibera bon fiscal! Mai exact, cu încălcarea legii!

Revenit la conducerea spitalului, Adrian Cican ar putea, teoretic, să-și strângă din nou lucrurile. Foarte repede. Atât managerul, cât și primarul Borcean se așteaptă la orice. La o nouă revocare. Numai că liberalii au văzut cu ochii lor cum se prăbușesc în preferințele caransebeșenilor din cauza piedicilor pe care le pun unor oameni care chiar fac ceva pentru Caransebeș. PNL a stârnit un val uriaș de critici care a înghițit deja procente importante și continuă să o facă. Tocmai ăsta este motivul pentru care ministrului Tătatu, se spune, i s-ar fi terminat cerneala din stilou. Primarul Felix Borcean spune că el e pățit și mai rău cu colegii săi de partid, astfel că nu e convins de rămânerea lui Adrian Cican în postul de manager al spitalului.

„Am dispus mult așteptata revenire a managerului Cican, dar după cum evoluează lucrurile se pare că acest interimat va fi unul dintre cele mai scurte din istorie. Suntem în Stare de Alertă, dar cum Ministerul Sănătății și-a arogat această funcție prerogativă de a menține controlul managerial asupra spitalelor din România, există și posibilitatea de a fi numit, din nou, un alt manager. Din punctul meu de vedere este o mare prostie, o joacă de-a spitalul. Lucrurile mergeau într-o direcție foarte bună și nu numai eu spun lucrul acesta. Toată această joacă este una de natură politică, plantăm oamenii noștri acum, când putem să-i plantăm și să deținem controlul total asupra tuturor instituțiilor pe care le putem controla. Este o greșeală, o tâmpenie. Eu țin la acest spital cum țin și la orașul Caransebeș. Repet, mi se pare o stupizenie să faci astfel de schimbări în plină criză, mai ales că am traversat o perioadă foarte dificilă și cred că am traversat-o mai mult decât onorabil”, a declarat primarul Caransebeșului, Felix Borcean.