Problemele la ștrand s-au rezolvat! Acum se așteaptă vremea călduroasă

Inundațiile din luna iunie au afectat și parte din lucrările de modernizare a Ștrandului Municipal din Caransebeș, astfel că, odată cu deschiderea de la sfârșitul săptămânii trecute, a fost nevoie de lucrări de reparații.

Potrivit șefului Serviciului Public de Întreținere și Reparații (SPIR), Vasile Megan, în aceste zile se lucrează la reabilitarea instalației electrice din camera tehnică a bazinului de copii.

A fost inundată și camera tehnică, astfel că s-a defectat o parte din instalația electrică, din circuite. Noi acum am reușit să refacem instalația pentru a putea efectua în bune condiții recircularea și tratarea apei din bazinul mic”, ne-a declarat Vasile Megan.

Din cauza distrugerii unei părți din instalația electrică, comanda din camera tehnică pentru bazinul de copii s-a realizat manual, iar de mâine se va trece la sistemul automat. Același sistem ar fi trebuit realizat și la bazinul mare, în urma unei investiții promise de către Primăria Caransebeș, însă pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile administrației publice locale.