„Pentru medicii şi asistentele din Caransebeș, ziua de lucru nu mai e la fel ca pentru noi toţi! Lor le cerem totul şi le oferim prea puţin!”

Andra Pleșa și-a luat în serios rolul de favorită a competiției interne din PNL și, în drumul ei spre Primăria Caransebeș, s-a oprit la Spitalul Municipal de Urgență, pentru a-și arăta recunoștința față de cadrele medicale care luptă de luni bune cu nemilosul COVID-19.

În calitate de consilier local şi de reprezentant al caransebeșenilor, nu de posibil candidat la funcția de primar, asta ca să nu existe interpretări ale unor eventuali contracandidați, Andra Pleșa a ținut să le mulțumească pentru tot ceea ce fac medicilor și asistentelor de la Municipal şi a asigurat de sprijinul său necondiționat și de acum încolo.

„Au trecut mai bine de trei luni de la declararea pandemiei în România şi, de mai mult de două luni, pentru medicii şi asistentele din Caransebeș ziua de lucru nu mai e la fel ca pentru noi toţi. 24 de ore din 24 de ore, ei sunt linia întâi. Fiecare cifră din statistica pe care noi, ceilalţi, o citim în presă, pentru ei este un om cu nume și prenume, o poveste de viaţă. Sistemul medical este despre oameni, nu despre numere seci într-o adunare care pare fără sfârşit”, și-a justificat Andra Pleșa gestul.

Fără a avea vreo legătură cu schimbările de la nivelul conducerii spitalului, consilierul local a mai spus că medicii şi asistentele din Caransebeș merită mai mult, că lor li se cere totul şi li se oferă prea puţin.