Problemele județului Caraș-Severin, discutate la Ministerul Dezvoltării

radoi ungur marsalic

Problemele reale ale județului Caraș-Severin au fost subiect de discuție joi la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. S-a analizat oportunitatea de a rezolva o bună parte dintre ele prin noul Program Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Întâlnire de lucru importantă la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației între secretarul de stat, Andrei Ungur, deputatul Jaro Marșalic și vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi. Cei trei au pus pe masă problemele fundamentale ale județului, iar concluzia a fost că multe dintre ele își vor găsi rezolvare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, care va avea o valoare de 50 de miliarde de lei și o durată de minimum 6 ani. Vor fi cuprinse următoarele domenii de finanțare: drumuri de interes local, apă și canalizare și accesul populației la sistemul de gaze.

„Programul de dezvoltare a României este un program susținut de Partidul Național Liberal, iar acest program va fi un real ajutor pentru finalizarea proiectelor de dezvoltare a comunităților locale, inclusiv în ceea ce privește proiectele administrațiilor locale din Caraș-Severin. Și eu susțin Programul Național de Investiții în Infrastructura Locală! Noul program dedicat investițiilor esențiale pentru comunitățile din Caraș-Severin va aduce o serioasă gură de oxigen și va transforma în realitate proiecte la care administrațiile locale puteau doar să viseze până acum.”, a declarat Jaro Marșalic, deputat PNL de Caraș-Severin.