Problemele comunităţii tratate în online la Moldova Nouă. Primarul Torma dă startul audienţelor live cu cetăţenii

Primarul de la malul Dunării apelează la tehnologia modernă pentru a păstra dialogul cu oamenii orașului pe care îl conduce. Dincolo de live-urile informative pe pagina sa de socializare, Adrian Torma vrea să dea startul audiențelor live cu cetățenii, întregul demers având ca scop cunoașterea și rezolvarea problemelor întâmpinate de către locuitorii din Moldova Nouă.

Vreau să începem să organizăm audiențe live cu dumneavoastră. Pe lângă aceste live-uri pe care le facem pentru informare sunt n cetățeni care au diverse probleme în comunitate și nu putem avea contactul fizic în această perioadă. O să vin cu o informare concretă. Există aplicații online care ne pot ajuta acum să ne putem vedea. E destul de simplu, dacă ai un laptop.”, a ținut să le transmită edilul cetățenilor în cadrul unei intervenții live pe pagina sa de socializare.

Audiențele în mediul virtual ar urma să aibă loc începând de săptămâna viitoare, în fiecare zi de miercuri. Totodată, în atenția celor care întâmpină probleme vizavi de utilizarea tehnologiei moderne, Adrian Torma a subliniat că acest aspect nu reprezintă un impediment, locuitorii orașului putând suna la primărie pentru a expune problemele pe care le întâmpină.

„Voi sta la dispoziția cetățenilor care vor suna la primărie să vedem ce probleme au, asta dacă nu dețin variante în online. Cred că vom fi printre primele primării care vor face acest gen de audiențe. Întotdeauna am vrut să cunosc problemele comunității, ale cetățenilor, însă nu întotdeauna am putut să fiu prezent printre oameni. Dar, uite, tehnologia modernă ne poate face să fim aproape unii de alții.”, a mai precizat primarul orașului din Clisura Dunării.