Ambrozia, eterna problemă! Nicolae Robu: „Eu îl implic pe domnul Bere pentru că este specialist”

Întrebat despre planurile legate de ambrozie, primarul Nicolae Robu spune că îl va numi responsabil pe Adrian Bere, directorul Direcției de Mediu a Municipiului Timișoara, responsabil direct în problemă, întrucât „răspunderea pentru lupta cu ambrozia nu mai este la direcțiile de mediu, ci la cei ce se ocupă de terenuri agricole”.

În anii precedenți, ambrozia a provocat multe complicații celor alergici. Nicolae Robu a precizat că îl va numi responsabil pentru problema ambroziei pe Adrian Bere, directorul Direcției de Mediu a Municipiului Timișoara. „Eu îl implic pe domnul Bere pentru că este specialist și am încredere în el. Faptul că-l laud îl obligă să se implice și să scăpăm anul acesta mai repede decât am reușit în ceilalți ani de chinul ambroziei. Știu cât de greu vă este celor suferinzi. Cunosc foarte bine ce înseamnă.”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Edilul își dorește, de asemenea, soluții rapide și, dacă s-ar putea, definitive. „Ne ocupăm și voi veghea să se facă intervenții încât, dacă am putea să o eradicăm, ar fi minunat, să fie mult mai bine decât în anii precedenți.”, a mai adăugat primarul Timișoarei.