Problema mirosului de gunoi din Piața Dacia a fost rezolvată

page
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Ani la rând, timișorenii care stau în preajma Pieței Dacia s-au plâns de mirosul urât emanat de zona de depozitare a gunoiului. Autoritățile s-au gândit în sfârșit să rezolve problema și au reușit în doar o săptămână.

„De ani de zile, locatarii din zonă s-au tot plâns de faptul că această zonă a pieței emană un miros urât. După o analiză mai detaliată am identificat sursele problemei și în zilele următoare ne vom ocupa să reabilităm acest punct vulnerabil”, declara, în 6 iunie, directorul de la Piețe, Liviu Cocean.

S-a reabilitat platforma betonată, s-a montat o șină de rulare a presocontainerului de gunoi, s-a înlocuit sistemul de scurgere, s-a reparat și vopsit gardul care împrejmuiește punctul de colectare al gunoiului.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Autoritățile se gândesc să împrejmuiască zona dedicată colectării deșeurilor. Polițiștii locali au avut și ei o acțiune în piața agroalimentară și au dat peste 30 de amenzi, unele pentru mizerie.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/