Laptopuri și calculatoare noi de 150.000 de euro pentru angajații Primăriei Timișoara

Primăria Timișoara intenționează să plătească o sumă uriașă de bani cu scopul înlocuirii vechilor laptopuri și calculatoare pe care le folosesc angajații instituției cu altele noi. Mai precis, este vorba de peste 150.000 de euro pe care instituția îi alocă pentru achiziționarea de echipamente IT.

Cu scopul eficientizării activității, Primăria Timișoara intenționează să plătească peste 150.000 de euro pentru a cumpăra laptopuri și calculatoare noi pentru angajații instituției. Astfel, recent, municipalitatea timișoreană a lansat o licitație publică în vederea achiziționării de echipamente IT.

Această achiziție este necesară având în vedere uzura fizică și morală a mai multor echipamente informatice (stații de lucru cu monitor) din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara, necesitatea îmbunătățirii parametrilor de exploatare a sistemului informatic al primăriei, în sensul măririi vitezei de acces la date și a fluidizării schimbului de informații între stațiile de lucru, respectiv între servere și stațiile de lucru, a solicitărilor compartimentelor de specialitate și, de asemenea, pentru a asigura buna funcționare a actului administrativ”, aflăm din anunțul de participare la licitație.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Mai precis, Primăria Timișoara vrea să cumpere 35 de laptopuri, 76 de calculatoare, 150 de monitoare și patru stații grafice cu monitoare. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 13 iulie, până la ora 15.00.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/