Plin de buruieni și ambrozie în Parcul Rozelor din Timișoara

rozelor1
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Deși ar trebui să se bucure de frumusețea a mii de trandafiri înfloriți în Parcul Rozelor, timișorenii au parte de o priveliște dezolantă. Asta pentru că parcul este neîngrijit, fiind plin de buruieni și ambrozie.

Imagine dezolantă în Parcul Rozelor din Timișoara. Cei care aleg să se plimbe prin acest loc pot admira buruieni și ambrozie, astfel că trandafirii înfloriți de abia se mai pot vedea.

Parcul Rozelor – Timișoara. Reforma a reușit. Felicitări administrației competente! Timișoara vă mulțumește și pentru cultura de ambrozie frumos crescută”, a semnalat Dan Diaconu, consilier local PNL, care a făcut publică o imagine cu Parcul Rozelor plin de buruieni.

Și Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, a atras atenția asupra modului în care a ajuns să arate Parcul Rozelor în această perioadă.

promovare banner maxagro

Așa a ajuns să arate fostul minunat Parcul Rozelor sub administrația Fritz! Cultură de ambrozie! Ce și cât mai trebuie, oare, să distrugă acești impostori, pentru a se da undă verde aplicării legii și pentru ei și, consecință imediată, “întreruperii de drept înainte de termen a mandatului”, cum scrie la lege?!”, a precizat fostul edil al Timișoarei.

 

publicitate tmc 640