Pro România propune consultări pentru a depăși criza! „Cred că este nevoie de eforturi conjugate”

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Adrian Pau cataloghează acțiunile guvernanților drept iresponsabile. Deputatul îi cere prefectului de Timiș să consulte toți parlamentarii din județ pentru a depăși pandemia. Liderul Pro România afirmă că este nevoie de eforturi comune și discuțiile cu oameni care au mai gestionat situații de criză pot ajuta în plină pandemie COVID-19.

Deputatul Pro România sancționează modul în care este gestionată pandemia COVID-19. Adrian Pau consideră iresponsabil modul de comportament al guvernanților și dă exemplu demisia lui Victor Costache și depunerea mandatului de premier înainte de vot a lui Florin Cîțu. Nici modul în care prefectul județului se ocupă de criză nu îl mulțumește pe parlamentar. Pau spune despre Liliana Oneț că este depășită de situație, motiv pentru care sfătuiește primarii să-i contacteze consilierii pentru diferite solicitări. Prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, este depășită de situație, iar acest lucru este recunoscut chiar de ea printr-o adresă pe care a trimis-o către primari, cerându-le acestora să contacteze pentru diferite informații sau situații subprefecții sau consilierii prefectului. Situațiile de criză nu fac bine reprezentanților Guvernului, unii miniștri demisionează în plină pandemie COVID-19, un premier desemnat își depune mandatul înaintea votului din Parlament. Iresponsabilitate curată!”, a transmis Adrian Pau.

1000x100 casa brutarului

Adrian Pau îi solicită Lilianei Oneț să convoace parlamentarii aleși din județ la ședințele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Deputatul spune că diversitatea carierelor celor aleși poate ajuta în gestionarea pandemiei și consultarea va genera depășirea facilă a situațiilor neașteptate. „Dată fiind situația în care ne aflăm, cred că este nevoie de eforturi conjugate pentru o gestionare coerentă și corectă a crizei prin care trecem. De aceea, îi solicit Prefectului Liliana Oneț convocarea tuturor parlamentarilor de Timiș la ședințele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Solicitarea mea are la bază două idei: în rândul parlamentarilor regăsim medici, foști prefecți, subprefecți, polițiști, directori de deconcentrate, oameni care au mai gestionat situații dificile, precum și faptul că o consultare cu cât mai mulți oameni poate ajuta la trecerea peste anumite situații”, a solicitat parlamentarul.

expres banat 1000x100 (2)