Pro România prinde tot mai multe rădăcini, la Moldova Nouă: „Ideea principală e ca oamenii să iasă la vot”

Campania pentru alegerile europarlamentare se apropie de final, iar eforturile depuse, pe ultima sută de metri, de către reprezentanții partidelor politice de la malul Dunării pot fi decisive.

Dacă Organizația PSD Moldova Nouă a profitat de vremea frumoasă din weekendul trecut, ieșind în stradă și discutând cu oamenii despre lista candidaților social-democrați pentru Parlamentul European, echipa Pro România de la malul Dunării nu s-a lăsat mai prejos, mai ales după vizita în teritoriu a fostului prim-ministru al României, Victor Ponta.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Orașul Moldova Nouă, Măcești, Moldovița și Boșneag au fost punctele de întâlnire ale echipei Pro România cu cetățenii. Cum au primit localnicii mesajul de campanie al oamenilor lui Victor Ponta? „Oamenii ne-au ascultat cu interes, iar vizita fostului prim-ministru a cântărit foarte mult pentru ca Pro România să devină un partid tot mai închegat în memoria oamenilor de la malul Dunării. Oamenii au fost curioși și ne-au pus întrebări cu privire la modul în care pot fi rezolvate problemele comunității accesând, după cum spunea și liderul Pro România, Victor Ponta, în vizita de la Moldova Nouă, fondurile europene”, a declarat liderul Pro România de la malul Dunării, Dorin Praja, pentru expressdebanat.ro.

În legătură cu așteptările echipei Pro România de la Moldova Nouă pentru data de 26 mai, Praja subliniază: „Ideea principală e ca oamenii să iasă la vot, după care, în funcție de ceea ce au văzut palpabil sau nu, de-a lungul anilor, în cadrul campaniilor trecute, oamenii vor avea șansa să nu dea cu piciorul banilor europeni și viziunii Pro România”.

banner 970 x 250