Pro România Caransebeș și-a ales structurile de conducere. Candidatul la primărie va fi cunoscut în urma unui sondaj

La fel ca toate celelalte formațiuni politice, Pro România a dat startul alegerilor la nivelul organizațiilor din teritoriu, acțiune importantă în perspectiva alegerilor locale și parlamentare din acest an.

La Caransebeș, acolo unde Pro România are peste 500 de membri, alegerile s-au desfășurat vineri seara, în prezența secretarului general al formațiunii condusă de Victor Ponta. Președinte a fost ales Bebe Pasere.

„Avem o echipă tânără, ambițioasă, care promite să facă treabă bună în perioada următoare. Ne pregătim de alegerile locale și sperăm să obținem un rezultat bun. Vom avea și un cadidat la primărie, însă acesta va fi cunoscut după efectuarea unui sondaj de opinie”, ne-a mărturisit Ion Mocioalcă.

Bebe Pasere, care este și președintele Organizației de Tineret Caraș-Severin, va fi ajutat de un vicepreședinte executiv, Marian Corduneanu, de prim-vicepreședintele Puiu Paica și de secretarul Dumitru Matei.
În perioada următoare vor continua alegerile la nivelul organizațiilor locale, iar în municipiile și orașele în care Pro România are filiale, se vor organiza sondaje pentru desemnarea candidaților la alegerile din vară.