Cei care fac pârtie la DNA și DIICOT și s-au pozat cu Dragnea și Dăncilă nu vor fi aliații PRO România!

Audierea întregii conduceri PSD Caraș-Severin de către procurorii DIICOT e încă un prilej pentru social-democrați să vină cu alți lideri la masa negocierilor înainte de alegerile locale și parlamentare, sugerează Ion Mocioalcă, secretarul general Pro România!

Mocioalcă s-a distrat după ce Ion Tabugan a trecut de la ALDE la PNL, spunând ironic că partidul său deja resimte forța crescută a liberalilor. Totodată, a profitat de cele mai recente evenimente care au zguduit scena politică din Caraș-Severin și a transmis un nou mesaj social-democraților pe care, la nivel național cel puțin, Pro România și-i dorește ca aliați.

„Noi nu avem nicio problemă și avem și libertate din partea partidului nostru să ne aliem cu oricine. Numai că acest lucru eu l-am spus de mai multe ori, cei care iată, o spun cu tristețe, fac pârtie pe la instituțiile statului și, de asemenea, nu a au evitat  niciodată să bage capul în poză cu Dragnea și Dăncilă, nu cred că vor fi aliații mei și ai Pro România”, a comentat Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.