Pro România are sediu și la Sânnicolau Mare: „Suntem a doua forță politică din oraș, pentru că PSD practic nu mai există”

explo 1000x200

Pro România și-a inaugurat un sediu și la Sânnicolau Mare, oraș din care s-a dat în trecut tonul pentru multe campanii electorale finalizate cu victorii. La deschiderea sediului au fost prezenți coordonatorul din Timiș al partidului condus de Victor Ponta, Nicolae Birău, dar și deputatul Adrian Pau.

Strategiile partidelor în acest an electoral sunt interesante, cel puțin din punct de vedere „geografic” în privința județului Timiș. PNL a ales să înceapă „turul de forță” la Lugoj. Estul județului Timiș este recunoscut ca bazin electoral al PSD. În schimb, Pro România și-a deschis un sediu la Sânnicolau Mare, de unde și-a lansat în trecut candidatura pentru al doilea mandat la președinția României chiar Traian Băsescu. Organizația tânărului partid din orașul din vestul județului este una destul de numeroasă, cu peste 80 de membri.

„PSD nu mai există”

Pentru Sânnicolau Mare, coordonatorul este Manuel Farca, care e convins că va scoate un scor bun la alegeri. „Ne-am propus ca la Sânnicolau Mare să facem un rezultat peste medie și știu că putem să realizăm asta pentru că am mare încredere în colegii mei, în capacitatea lor de muncă. Un efort susținut ne va duce acolo unde ne dorim. În acest moment, suntem a doua forță politică în oraș, pentru că PSD practic nu mai există, iar asta ne și obligă la un rezultat foarte bun”, a precizat Farca.

Adrian Pau speră ca succesul Pro România să se propage în Timiș de la Vest la Est și are așteptări mari de la organizația din Sânnicolau Mare. „Știu ce poate Manuel Farca, îl cunosc de mult timp și pot spune că este un foarte bun organizator. Dacă la Sânnicolau Mare scoatem un rezultat bun, va fi un semnal foarte puternic și pentru celelalte orașe. Am încredere în echipa de aici, iar în perioada următoare vom avea o serie de acțiuni în Sânnicolau Mare”, a precizat Pau.

banner 970 x 250