Ministrul Transporturilor s-a „rătăcit” pe drumurile lui Dragnea din Caraș-Severin!

Răzvan Cuc s-a încurcat în păienjenișul de drumuri pe care liderul PSD l-a promis cărășenilor! Ministrul a cotit-o pe singurul drum pe care-l știa așternut pe hârtie, dar a ratat autostrada și drumurile expres pe care se pare că doar șeful său de partid le cunoaște!

Prezent la Reșița la începutul lunii martie, Liviu Dragnea a vorbit despre cel puțin un drum expres care va lega Caraș-Severinul de infrastructura rutieră civilizată. Asta dacă nu cumva pe la periferia Reșiței va trece o autostradă! În plus, cu același prilej s-a discutat despre un DN 6 cu patru benzi, câte două pe fiecare sens. Dragnea a afirmat atunci că va discuta și cu ministrul transporturilor despre drumurile care duc și vin dinspre Caraș-Severin, un județ atât de important, după cum sublinia liderul PSD. Ministrul Răzvan Cuc, prezent ieri, la Oravița, s-a arătat însă total derutat. Prea multe drumuri ca să le știe pe toate! A privit în stânga, s-a uitat în dreapta și a luat-o pe cel mai sigur, pe singurul drum pe care-l știe!
„Este un proiect pe care îl vom lansa la sfârşitul lunii aprilie. Este vorba de elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul expres Caransebeş – Reşiţa – Voiteg. S-a vorbit încă de acum trei săptămâni de lansarea acestui drum, care era cuprins în Master-Planul general de transport cu perioadă de implementare 2020 – 2030, dar, aşa cum am făcut şi la alte proiecte de interes regional, am decis să-l implementăm în 2019. Într-o lună va fi ridicată pe SICAP procedura de licitaţie pentru elaborarea studiului de fezabilitate. Astfel, punem acest obiectiv în linie dreaptă”, a precizat ministrul Cuc. Bun și ăsta, în condițiile în care speranțele cărășenilor sunt legate măcar de repararea actualelor drumuri naționale și județene care străbat Caraș-Severinul. Unele dintre cele mai proaste și mai pătate de sânge din România!

Din moment ce va fi lansat, nimeni nu cred că va mai îndrăzni vreodată să se atingă de un astfel de proiect! – Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor

 

CITEȘTE ȘI:

Liviu Dragnea scoate Caraș-Severinul din noroi și-l leagă de lumea civilizată. Dacă nu printr-o autostradă, măcar printr-un drum expres!