Prinși în flagrant pe DN 58B! Aveau o pușcă și muniție!

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Bocșa, împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin, au depistat, aseară, în flagrant delict, doi bărbați asupra cărora au fost găsite o armă de vânătoare, muniție și articole pirotehnice.

În jurul orei 21.00, DN 58B, între localitățile Bocșa și Berzovia, un microbuz condus de un bărbat de 62 de ani, care era însoțit de un alt bărbat de 61 de ani, ambii din Bocșa, a fost tras pe dreapta. „În urma controlului efectuat, în interiorul microbuzului au fost găsite o armă de vânătoare, cartușe cu glonț, dintre care unul încărcat artizanal, un cuțit de vânătoare și articole pirotehnice. Persoanele în cauză nu au putut prezenta documente justificative de deținere a armei și muniției. Arma de vânătoare, muniția și celelalte articole găsite asupra celor doi au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, informează Poliția din Caraș-Severin.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de braconaj-tentativă de a practica sau practicarea vânătorii fără a autorizație de vânătoare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, precum și pentru orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept.