Prinsă la frontieră într-un jeep furat din Grecia!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei  Naidăş au descoperit un autoturism marca „Land Rover” ce figura în bazele de date ca fiind furat din Grecia.

„Ieri, în jurul orei 15.00, la frontiera cu Serbia s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră Nicoleta G., în vârstă de 35 ani, cetăţean român, domiciliată pe raza judeţului Caraş-Severin, la volanul unui autoturism marca «Land Rover», an de fabricaţie 2000. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile greceşti. Referitor la cele constatate, Nicoleta G. a declarat faptul că a cumpărat autoturismul în luna iunie 2015 din Timişoara, de la un cetăţean român, cu suma de 2.500 euro şi nu avea cunoştinţă despre problemele semnalate”, a transmis Roxana Costache, purtător de cuvânt al ITPF Timişoara.

S-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar autoturismul în valoare de aproximativ 4.000 euro a fost indisponibilizat la sediul sectorului de frontieră până la finalizarea cercetărilor. Oamenii legii trebuie să stabilească dacă femeia are vreo legătură cu furtul sau e adevărat că a cumpărat mașina de la altcineva, care știe exact cum a dispărut mașina din Grecia.