UPDATE. Prins în flagrant când a vrut să mituiască un polițist de la rutieră!

Un agent de poliție rutieră din Caraș-Severin a refuzat o șpagă de 800 lei și 100 euro de la un contravenient care voia să scape nepedepsit pentru încălcarea unor norme la regimul circulației rutiere, potrivit OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Prins în flagrant, respectivul e cercetat penal pentru dare de mită!

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Caraș-Severin și Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin l-au prins în flagrant pe bărbatul care a dat suma de 800 lei și 100 euro în cursul zilei de ieri.

În cauză s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile și se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

UPDATE, luni, ora 12.00

Direcția Generală Anticorupție oferă noi detalii cu privire la bărbatu prins în data de 8 mai de în timp ce încerca să mituiască un polițist. Acțiunea de flagrant a fost organizată în Caransebeș.

„În fapt, în aceeași zi, Serviciul Județean Anticorupție Caraș-Severin a fost sesizat de către Inspectoratul Județean de Poliție Caraș- Severin cu privire la faptul că un conducător auto, în vârstă de 32 ani, depistat conducând un autovehicul care avea folii neomologate pe geamuri, a oferit sumele de bani menționate agentului de poliție pentru ca acesta să nu îi rețină certificatul de înmatriculare”.