„Principalul vinovat pentru ratarea promovării sunt eu! Copiii lui Robert Nosal ne-au făcut, în schimb, fericiți!”

Președintele CSM Reșița, Viorel Lolea, își asumă de unul singur responsabilitatea pentru ratarea obiectivului echipei de seniori, promovarea în Liga a II-a de fotbal, dar în același timp remarcă rezultatele pozitive care au început să apară la centrul de copii și juniori din Valea Domanului.

Rosso-nerii n-au reușit să revină nici anul acesta într-un eșalon ceva mai apropiat de pretențiile fanilor, iar Lolea e obligat să regândească strategia. Dacă socotelile nu i-au ieșit deocamdată cu prima echipă, lucrurile stau cu totul altfel când vine vorba despre echipele de copii și juniori. Creditarea unor antrenori tineri, care poate n-au jucat fotbal la un nivel ridicat, cum e cazul altora, dar în schimb mult mai implicați, mai pasionați și update-ați la ceea ce înseamnă astăzi fotbalul modern, s-a dovedit a fi o mutare inspirată. Rezultatele au început să apară, în special la grupele mici, astfel că măcar viitorul poate arăta mai bine în Valea Domanului.

Grupa de 2005 a clubului reșițean s-a calificat la finele săptămânii trecute între primele opt echipe ale țării la această categorie de vârstă. Au fost trei victorii din tot atâtea meciuri, 1-0 cu Dynamic Craiova, 3-0 cu Unirea Alba Iulia și 2-1 cu Electrica Timișoara, medaliata cu bronz de anul trecut, și copiii lui Robert Nosal promit o figură frumoasă și în turneul semifinal.
„Marea mea dezamăgire este ratarea promovării cu echipa mare, pentru care principalul vinovat sunt eu. Echipele de copii și juniori ne-au făcut o bucurie imensă. După grupa de 2008 a lui Cristi Bercsenyi, care a prins finala pe țară anul trecut, acum grupa lui Robert Nosal, cea de 2005, s-a calificat în faza finală, e între cele mai bune opt echipe din țară. Mă bucur foarte mult că noul val de antrenori tineri începe să dea tonul marii performanțe”, a declarat Viorel lolea pentru expressdebanat.ro.