„Prin votul românilor s-a făcut dreptate”. Dumitru Rujan se ține de promisiune

Prin votul românilor de la începutul lunii decembrie a anului trecut, în Parlament se pot lua acum decizii pe care locuitorii acestei țări le așteaptă de multă vreme. Una dintre aceste decizii vizează eliminarea pensiilor speciale.

„Promisiune îndeplinită!”. Asta anunță deputatul Dumitru Rujan pe pagina sa de Facebook după ce în Parlament a trecut proiectul de lege care vizează eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, un proiect de lege pe care și el l-a susținut. „Votul meu aici, la Camera Deputaților, este pentru interesul vostru, pentru că voi m-ați ales să vă reprezint!”

„Pensiile parlamentarilor au fost introduse de PSD în 2015, iar orice tentativă a noastră de a le elimina s-a lovit de majoritatea nocivă PSD-istă din legislatura trecută. Prin votul românilor s-a făcut dreptate! Noua majoritate de Dreapta din Parlament a reușit să elimine aceste pensii. Respectăm, astfel, voința cetățenilor care ne-au dat votul de încredere la alegerile parlamentare”, spune Dumitru Rujan.

Decizia a fost luată cu 357 de voturi „pentru” şi niciun vot împotrivă, în timp ce parlamentarii UDMR nu au votat. Legea merge la președintele Klaus Iohannis pentru promulgare.