OFICIAL. Andrei Plujar – subprefect de Caraș-Severin! „Sunt plin de energie pozitivă și sunt dornic să fiu în serviciul cetățeanului din județul meu”

Președintele USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, a fost selectat de Biroul Politic Național pentru funcția de subprefect al județului Caraș-Severin.

Este oficial. Una dintre cele două funcții de subprefect al județului Caraș-Severin va fi preluată în această primăvară de Andrei Plujar. În urma procesului de selecție internă din cadrul USR și a propunerilor trimise din teritoriu, Biroul Național l-a validat pe președintele filialei cărășene ca subprefect.

„Le mulțumesc colegilor mei din filiala Caraș-Severin pentru susținerea pe care mi-au acordat-o în procesul de selecție internă organizat deschis și transparent. Le mulțumesc pentru încredere colegilor mei din Biroul Național al USR. Numirea ca reprezentant al Guvernului în teritoriu mă bucură, dar mă și responsabilizează. De abia aștept să încep munca alături de viitorii mei colegi de la Prefectură, sunt plin de energie pozitivă și sunt dornic să fiu în serviciul cetățeanului din județul meu.”, a transmis Andrei Plujar în urma deciziei Biroului Național.

Cel mai probabil, învestirea va avea loc după data de 8 martie.