Primul weekend de iarnă adevărată pe Muntele Mic

Echipa proiectului Zâmbete pe Schiuri a încheiat primul episod din ediţia a VI-a, chiar dacă Muntele Mic a fost câteva zile cam neprietenos, din cauza vremii capricioase, dar emoţiile, trăirile şi amintirile rămân în sufletele copiilor şi părinţilor de la Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi, condusă de Nicoleta Lupoaie.

A fost cu adevărat o săptămână extraordinară de Zâmbete pe Schiuri, pentru ca după cinci ani, iată că, mai mult ca niciodată, toate eforturile de la ediţiile anterioare s-au transformat acum în progrese la care, noi, părinții din APCA Galati, nici nu îndrăzneam să visam când porneam prima dată la drum, spre Muntele Mic, menţionează Nicoleta Lupoaie, care mulţumeşte Asociaţiei Muntele Mic Extrem şi lui Ciprian Gaica.

Preşedintele asociaţiei Muntele Mic Extrem, Ciprian Gaica ne-a explicat că ediţia din acest sezon de iarnă are cinci episoade, copii cu autism din Galaţi, fiind doar primul episod.

Sunt 5 episoade în această ediţie a VI a, au deschis ediţa prietenii noştri din Galaţi, vor urma copii cu nevoi speciale din Asociaţia Mâini Tămăduitoare Lenauheim, Timişoara, susţinută de către Decathlon.ro, un grup de nevăzători, apoi un grup de la Centrul din Zăgujeni şi, în premieră 10 familii din Caransebeş, cu nevoi speciale, susţinut financiar de către Asociaţia Harvest of Joy din USA. Mulţumesc celor implicaţi de pe Muntele Mic şi mă refer la reprezentanţii Hotelului ISAI, cei de la cabanele Mioara şi Cerbul, proprietarii Pârtiei Borlova şi echipa Weski. Aşteptăm voluntari tineri care doresc să se implice şi să trăiască o experienţă unică pe Muntele Mic în cadrul acestei tabere Zâmbete pe Schiuri“, ne-a declarat Ciprian Gaica, preşedintele Muntele Mic Extrem.

Ciprian Gaica ne-a mai spus că acest weekend este primul cu adevărat de iarnă cu zăpadă care se apropie de 50 de cm stratul, cu soare şi cu câteva sute de turişti, care au tânjit după ski până acum.