În comuna Constantin Daicoviciu se lucrează. Opoziţia nu vede!

Primarul comunei Constantin Daicovicu, Daniel Boambeş reacţonează la declaraţiile consilierului local Lucian Călţun cu privire la starea drumurilor din satele aparţinătoare Peştere şi Mâtnicul Mare. Daniel Boambeş spune că le-a explicat cetăţenilor situaţia şi că aceştia au înţeles că este nevoie de timp.

Edilul comunei spune că sunt răutăţi venite din partea opoziţiei, dar el tace şi face:

Mă acuză că mai am de asfaltat 9 km din 28 km, cât sunt în total, în toată comuna? Şi aceste străzi de care vorbeşte sunt cuprinse în programul de asfaltare. O să pornim lucrările de asfaltare în primăvară. Nu înţeleg unde-i problema? că eu fac?“, se întreabă Daniel Boambeş.

Edilul mai spune că a avut şedinţă cu cetăţenii la Căminul Cultural din fiecare sat şi oamenii au înteles.

Noi avem proiecte finanțate pentru care opoziţia nu a votat finantarea lor. Vom aproba bugetul şi vom demara lucrările în primăvară. Mă bucur că voi reusi să finalizez toate satele cu alimentare cu apă, reţea de canalizare şi asfaltarea tuturor străzilor în aceste mandate, pentru care am fost ales de cetăţeni. Îmi pare rău ca ceilalţi reprezentanţi ai administraţiei locale din perioada 1990-2008, pentru că de atunci am venit eu la Primărie, nu au asfaltat nimic, nu au introdus nici un metru de reţea de apă sau canalizare, ba mai mult au vândut reţeaua de gaz la care se lucra la vremea respectivă. Noi ar fi trebuit să avem retea de gaz încă din anii 1996“, a mai spus primarul comunei Constantin Daicoviciu, Daniel Boambeş.

CITEŞTE ŞI:

Multe acuze și multe întrebări fără răspuns la Primăria Constantin Daicoviciu