Multe acuze și multe întrebări fără răspuns la Primăria Constantin Daicoviciu

Parte din consilierii locali din comuna Constantin Daicoviciu cer primarului Daniel Boambeș transparență în luarea deciziilor și asumarea răspunderii când vine vorba de lucrările de infrastructură efectuate în ultimii ani.

Consilierul ALDE Lucian Călțun ne-a declarat că, deși se luptă cu morile de vânt nu a obosit și săptămâna viitoare va merge în audiență la noul prefect al județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu pentru că deși s-a tot perindat Corpul de Control al Prefectului Matei Lupu la Primăria Constantin Daicoviciu nu se văd măsurile impuse.

Străzile din satul Mâtnicul Mare și satul Peștere arată ca după război, mai ales când plouă. Și asta după ce în toamna anului trecut au început lucrările de introducere a rețelei de apă în cele două localități, însă probabil s-au oprit din cauza frigului și au rămas la stadiu de introducere țevi, astfel că vă dați seama ce distruse sunt străzile”, ne-a declarat Lucian Călțun.

În situația asta se află o stradă din Mâtnicul Mare și toate drumurile din satul Peștere, spre disperarea șoferilor dar și a sătenilor care trebuie să-și cumpere de la magazin pâinea cea de toate zilele. Consilierul Lucian Călțun spune că nu se poate vorbi cu primarul comunei care, pe lângă faptul că-i pune pe consilieri să achite taxe pentru copierea documentelor, singura lui scuză atunci când este întrebat despre lucrările în desfășurare este că șeful de șantier cunoaște detaliile tehnice, menționează Lucian Călțun.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

 

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/