FOTO. Meșterește ca un profesionist! La Termoconstruct totul se bate în cuie cu profesionalism

Vino și descoperă exclusiv în magazinele Termoconstruct varietatea produselor electrice Makita și nu numai. Ia-le acasă gratuit, testează-le cât timp ai nevoie, iar dacă ești mulțumit, achiziționează-le! Eficientizarea și calitatea lucrărilor nu sunt discutabile!

Termoconstruct continuă investițiile, astfel că o bună strategie de business și un nou parteneriat de top întărește sloganul societății: „Calitatea are un nume!”. Fondată în 1915 ca o companie producătoare şi vânzătoare de motoare electrice, corporaţia japoneză Makita a devenit lider mondial în producţia şi furnizarea de unelte electrice profesionale, pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini. Acum Makita este și noul partener de afaceri al Termoconstruct. Plasând inovaţia pe primul loc, Makita reuşeşte prin cercetare şi dezvoltare să aducă noutăţi tehnologice prin care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hârtie, că managerul societății Termoconstruct, Samuel Barbu, a decis renovarea magazinelor pentru inaugurarea produselor Makita. În Oțelu Roșu și Caransebeș s-a dat start la renovare într-un ritm pe repede înainte, astfel că la gata expunerea produselor Makita s-a făcut pe măsura calității. Alături de reprezentanții Makita au fost invitați cei mai importanți oameni care au un cuvânt de spus: meseriașii. De asemenea, un sculptor care execută opere de artă cu drujba, fost concurent la emisiunea „Românii au talent”, Fabian-Florian Burdea, a fost prezent la redeschiderea magazinelor, în calitate de colaborator Termoconstruct. Acesta a sculptat exponentul pentru drujbe din lemn: „O nouă tendință. Am folosit drujbe Makita și este pentru prima dată când am realizat un stand de expoziție astfel!”, precizează Fabian.

leader board 728 x 90 px

Director de vânzări Makita, Alexandru Laurențiu Făget ne spune despre colaborarea cu Samuel Barbu: „Am făcut o analiză a vânzărilor în zonă, iar Termoconstruct este pe nișa de piață pe care vrem să intrăm. Am considerat că sunt cei mai potriviți. Încurajăm clienții să ia produsele acasă, să le testeze gratuit. Vrem ca oamenii să se convingă de calitatea lor înainte să le cumpere. Avem planuri de dezvoltare de viitor, colaborarea cu Termoconstruct a început extraordinar!”.

Pentru că opinia meseriașilor este cea mai importantă, am întrebat unul dintre constructorii invitați la inaugurare ce părere are despre calitatea produselor: „Sunt extraordinare! Pot spune că le solicit la maximum și am unelte electrice pe care le folosesc de 10 ani și nu s-au stricat. Am și cumpărat un flex nou. Mă bucur că le putem găsi și în magazinele Termoconstruct. Consider că Makita este un brand ce poate fi accesat de toată lumea; nici scump, nici ieftin!”,  precizează Florin, meseriaș fiind de 7 ani. Nu doar că invitații au putut testa produsele, Termoconstruct a oferit cadou tuturor meseriașilor echipamente de lucru personalizate și nu numai.

Managerul societății, Samuel Barbu, explică motivul pentru care a ales colaborarea cu Makita: „Sunt produse foarte bune care pot fi accesate de toți meseriașii din punct de vedere financiar. Gama diversificată (unelte electrice profesionale, pneumatice și mașini pentru păduri, parcuri și grădini) și calitatea produselor aduce notorietate firmei Termoconstruct. Dorim să implementăm produsele Makita în toate magazinele”.

Mai mult, urmează să se deschidă la Reșița un service pentru produsele Makita care sunt în garanție pentru ca toate produsele să poată fi reparate la Reșița. Astfel, meseriașii vor scuti timp și energie, vor primi cât de repede posibil înapoi produsele, fie ele reparate sau înlocuite. „Căutăm o persoană pasionată în domeniu, căreia să-i oferim un curs de specializare vizavi de tot ce înseamnă produsele Makita, ca apoi să se ocupe de service-ul ce se va deschide”, precizează Samuel Barbu. Personale interesate pot trimite CV-ul la adresa de e-mail: recrutare@termoconstruct.com.

Evoluţia Termoconstruct a fost și este posibilă prin perseverența și notorietatea serviciilor oferite de întreaga echipă, inclusiv prin lucrările executate pe toată raza județului de constructorii profesioniști din Reșița.