Ministrul Vela a pus pe jar „Mica Sicilie”! Șeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, avansat la comanda Inspectoratului de Poliție!

Marcel Vela mai dă o dublă lovitură, exact ca în cazul Traian Berbeceanu! O lovitură de imagine, dar în acelalași timp și o lovitură celor care au făcut ca județul Caraș-Severin să fie numit „Mica Sicilie”!

Comisarul-şef Florin Turnagiu a trecut mai degrabă neobservat prin Caraș-Severin în puținele zile în care a fost împuternicit de ministrul Afacerilor Interne să conducă Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș-Severin. Ca atare, se întoarce la IPJ Timiș. 

Ministrul Vela vine de data asta cu o propunere care deja a băgat tremuratul prin unele cercuri. Cristian Goian a acceptat să-și dea jos cagula, să renunțe măcar pentru o vreme la a mai conduce Brigada de Combatere a Crimei Organizate și să preia comanda în Poliția din Caraș-Severin. Goian e unul dintre polițiștii adevărați, cum se vorbește în sistem, iar rezultatele sale și ale echipei pe care a condus-o pentru combaterea traficului de persoane, a macrocriminalității economico-financiare, a criminalităţii informatice, a grupurilor specializate în traficul de droguri, a grupurilor de criminalitate organizată sau a falsificatorilor de monedă sunt binecunoscute. O adevărată lovitură dată de ministrul Vela, Goian fiind omul căruia e greu să i se reproșeze ceva în activitatea de polițist. Totodată poate fi însă și o lovitură pentru BCCO, care pierde un profesionist, iar în Caraș-Severin chiar mai e de lucru în această zonă infracțională.