Hoțul care a pus pe jar mai multe familii din Reșița în ultimele luni a fost prins

În ultimele luni, pe Facebook au existat mai multe persoane care s-au plâns că le-a fost prădată casa. În total, este vorba despre 12 apartamente din Reșița, din care au dispărut diverse bunuri. Polițiștii anunță că l-au prins pe făptaș, iar acesta a fost arestat preventiv.

A stricat sărbătorile mai multor persoane din Reșița după ce le-a furat din casă diverse bunuri. Acționa intrând pe geamul apartamentelor de la parterul blocurilor, în total fiind vorba despre 12 locuințe. Acum polițiștii anunță că făptașul, un tânăr de 23 de ani din Reșița, a fost prins și instanța l-a trimis în arest preventiv pentru 30 de zile începând de ieri.

„Tânărul în cauză este bănuit că în perioada noiembrie 2019- februarie 2020 ar fi pătruns prin forțarea ferestrelor locuințelor de la parterul blocurilor, în 12 apartamente de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras diferite bunuri”, transmit polițiștii cărășeni.

1000x100 resita 02

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale, tragerii la răspundere penală a acestuia și recuperării prejudiciului cauzat.