Primul Târg de nunți organizat de Sala de Evenimente Alex din Moldova Nouă și primele 8 cupluri câștigătoare ale unui weekend romantic, la Oradea! [FOTO]

Târgul de nuntă organizat în premieră în zona Clisurii Dunării, de către Sala de Evenimente Alex din Moldova Nouă, a atras câteva sute de persoane dornice să cunoască atât noile tendințe pregătite de expozanți locali și nu numai, vis-a-vis de organizarea unui eveniment precum nunta sau botezul, cât și surprizele care-i așteaptau din partea organizatorilor dacă, în alegerea pentru evenimentul de basm din viața lor, Sala de Evenimente Alex ar fi de departe prima opțiune pe listă!
Weekendul acesta, un număr mare de curioși, tineri îndrăgostiți, pregătiți pentru a-mpărți viața-n doi, dar și proaspeții părinți au trecut pragul Săli de Evenimente Alex, acolo unde, datorită ofertelor expozanților care mai de care mai tentante, amplificarea emoțiilor evenimentului de poveste, la care fiecare privitor a-ndrăznit să viseze, creștea cu fiecare secundă.

Încă de la intrare, ideile oaspeților, cu privire la un eveniment cu ștaif, au început să curgă asemenea cascadei de ciocolată care, impozantă, parcă le ura „Bun venit!” tuturor, dar care, în același timp, le oferea acestora biletul spre o călătorie în lumea opulenței și a luxului.

În cadrul weekend-ului de poveste, pregătit cu grijă până la cel mai mic detaliu de către organizatori, viitoarele mirese și-au putut satisface simțul vizual atât cu nenumăratele modele ale celei mai importante piese din cadrul nunții lor – rochia de mireasă -, cu tot felul de bijuterii și diademe care mai de care mai strălucitoare, cât și cu ultimele tendințe prezente în lumea hairstyling-ului, dar și a make-up-ului.Bărbații, în calitate de viitori stâlpi ai familiei, s-au focusat mai mult asupra meniurilor care-ți lăsau gura apă, asupra ofertelor muzicale, a serviciilor foto-video, dar mai ales asupra destinațiilor turistice care garantau o lună de miere absolut senzațională și inimaginabilă.


Nici proaspeții părinți nu s-au lăsat mai prejos, aceștia cercetând minuțios ofertele vestimentare, culinare, cele de candy bar & torturi, precum și oferta nelipsitelor ursitoare de botez, care să le marcheze pozitiv startul micuților lor de-a lungul vieții.

În cadrul evenimentului organizat de Sala de Evenimente Alex, de departe cele mai norocoase au fost cele opt cupluri care chiar în ziua târgului și-au programat data nunții, organizatorii răsplătindu-le pentru alegerea făcută cu un weekend romantic la Oradea, în cadrul Lotus Therm Spa & Luxury Resort!


Despre ce-a-nsemnat primul târg de nuntă, din punct de vedere organizatoric, Alexandru Torma, managerul Sălii de Evenimente Alex, ne-a destăinut câteva cuvinte: „Ne bucurăm că am putut organiza acest eveniment la Sala Alex, un eveniment în premieră pentru Moldova Nouă și Clisura Dunării. Suntem suprinși în mod plăcut de numărul generos de expozanți care au avut încredere în noi și au ales să participe la acest prim târg de nunți. Totodată, surpriza târgului a fost noul meniu al Sălii Alex, special conceput de Maestrul Bucătar Măriora Miki Vîrtop. Începând cu această lună, toate evenimentele care vor fi organizate la Sala Alex vor conține noul meniu”.

Datorită impactului pozitiv pe care l-a avut acest eveniment, familia Torma nici nu se gândește să nu ducă această tradiție mai departe. „Mai mult ca sigur, vom continua această tradiție. Am învățat multe în cadrul târgului, lucruri pe care dorim să le-mbunătățim pentru viitor. Mulțumim tuturor celor care au trecut pragul Sălii Alex, cu ocazia primului târg de nunți, organizat la Moldova Nouă și vă așteptăm la următoarele evenimente organizate de noi”, a mai spus Alexandru Torma.