Primul Târg de nunți by Sala de Evenimente Alex din Moldova Nouă te trimite în vacanță!

Organizat pentru prima dată în orașul de la malul Dunării, Târgul de nunți găzduit de Sala de Evenimente Alex Moldova Nouă, vine să te pună la curent cu ultimele tendințe în tot ceea ce înseamnă organizarea unei nunți sau a unui botez! Mai mult decât atât, prin rezervarea locației pentru oricare din evenimentele importante din viața ta chiar în ziua târgului, îți poți asigura biletul pentru un weekend romantic sau, de ce nu, pentru luna de miere într-una dintre cele mai luxoase locații din Oradea: Lotus Therm Spa & Luxury Resort!

Anul acesta, Sala de Evenimente Alex te ajută să-ți valorifici timpul pe cât posibil alături de jumătatea aleasă, oferindu-ți, într-un singur loc, o gamă variată de servicii, pentru ca cel mai important moment din viața ta să poată beneficia de grandoarea cuvenită. Astfel, cu o singură vizită la Târgul de nunți, programat să aibă loc în data de 23 martie, în orașul de la malul Dunării, vei avea ocazia să studiezi, în detaliu, atât ofertele culinare, vestimentare, muzicale, cât și pe cele ce țin de aranjamentele florale, serviciile foto-video, cele de coafură, precum și ultimele tendințe în make-up.


În cadrul evenimentului all in one, organizatorii și-au propus să mixeze promovarea serviciilor locale și a celor din alte localități, astfel încât viitorii soți să aibă ocazia să opteze pentru cel mai bun și cel mai avantajos pachet.

CITEȘTE ȘI: Poveștile frumoase încep cu Sala de Evenimente Alex, organizator al primului Târg de nunți din Moldova Nouă!

Printre ofertanții cu ale căror servicii urmează să vă întâlniți în cadrul ultimei săptămâni din luna martie, la Sala de Evenimente Alex, se pot aminti:

 • Rochii & costume:
  Sia – House of Dr
  Atelier de Creație Vestimentară by DC;
 • Servicii Foto-Video:
  Aleks Photo;
  Oglinda magică;
  Cabina Foto Oglindă Oglinjoară;
  Studio TS;
  Studio Oliver;
  Studio Foto Paradis;
  WebTekus;
  Total Audio Serv;
  Fun Mirror;
  GIA photography & videophotography;
  B &B Studio Video;
 • Aranjamente florale & diverse:
  – Amenajări Florale Evenimente – Angelica Turcin;
  – Aranjamente baloane – Roxana Nistoran;
  – Florărie Oravița;
  – Florăria Morena;
  – Lor Events Oravița;
  – ES Art Events
  – Handmade by Alexandra;
  – Artificii Timișoara;
  – Siminiceanu Decorațiuni.
 • Candy Bar & Torturi:
  – Cofetăria Delice Moldova Nouă;
  – Cofetar Mariana Maciuca;
  – Fântână de ciocolată Timișoara;
  – Fântână de ciocolată + Fruit Bar – Daniela. Bleotu.
 • Muzică:
  – Dj Marius;
  – Solist vocal Mircea Șonea;
  – Simici Band.
 • Beauty/Machiaj:
  – Make-up room by A.A;
 • LUNA DE MIERE:
  – Marsigli Turism;
 • Diverse:
  – Ursitoare Botez;
  – Magazin cu vinuri Dominic CRAMA
  – trupa de dansuri orientale/țigănești.

Nu uitați! Sâmbătă, 23 martie, între orele 10 și 18, povestea de succes a unei vieți în doi începe cu primul târg de nunți, organizat de Sala de Evenimente Alex Moldova Nouă și tot de aici puteți pleca într-un weekend romantic la Lotus Therm Spa & Luxury Resort (Oradea), dacă faceți rezervarea grandiosului moment din viața voastră, chiar în ziua Târgului de nunți!