„Demersul liberalilor e ilogic! Toți sunt o apă și-un pământ!”

Liberalii cărășeni s-au sucit după ce Ludovic Orban a aflat de blatul care s-a pus la cale cu PSD pentru debarcarea vicepreședintelui PMP al Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici!

Oricât de mult și-au dorit liderii liberali să nu se afle detaliile înțelegerii cu social-democrații Luminiței Jivan, totul a transpirat în momentul în care consilierii județeni PNL cu aspirații la fotoliul de vicepreședinte au fost înștiințați că niciunul dintre ei nu va fi înlocuitorul lui Popovici. Ci, un pesedist! Ludovic Orban, care repetă obsesiv că orice dialog cu PSD e interzis, a fost pus imediat în temă și cică ar fi dat cu pumnul în masă ca atunci când s-a răstit la Marcel Vela: „Lasă-l pe Felix în pace! E prietenul meu și ți-am spus să-l lași în pace!” Imediat, liberalii și-au schimbat strategia. Au avansat varianta Paul Purea. Bluf!

„Eu nu voi fi vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, iar Ionuț Popovici nu va fi schimbat. Sunt convins! Mi se pare un demers ilogic și nedrept al liberalilor. Pentru lauda superficială adusă mie, eu ar trebui să mulțumesc PNL-ului, dar, de fapt, proiectul lor nu are nicio logică, din multe puncte de vedere. S-a încercat să se discute cu mine, dar cu luni de zile în urmă, acum, nici vorbă! Probabil că sunt singurul din politica asta care nu e interesat de vreo funcție. Eu le-am spus atunci să nu se gândească la mine, că nu mă interesează o astfel de funcție. Pentru mine toți sunt o apă și-un pământ, pentru că au lăsat județul de izbeliște!”, a declarat Paul Purea pentru expressdebanat.ro.

Consilierul PMP le sugerează elegant liberalilor să-și vadă de propriul partid, iar social-democraților le amintește că au șefia și majoritatea în Consiliul Județean Caraș-Severin datorită unui singur om: Ionuț Popovici. „Eu nu văd motive ca să schimbăm un om care a făcut demersuri extraordinare pentru a îmbunătăți lucrurile la DGASPC. Un asemenea gest al liberalilor este un amestec în treburile interne ale altui partid, în speță, ale PMP. Eu nici măcar nu aș fi mai bun în acest domeniu decât Ionuț Popovici. Nu mă miră atitudinea liberalilor. Ei nu au județul din cauza lui Popovici! În schimb, m-ar dezgusta dacă pesedeștii ar complota cu PNL pentru schimbarea lui. Totuși, eu nu cred că actualii membri PSD ai Consiliului Județean vor acționa vreodată împotriva PMP-ului. În fața mea, niciun pesedist n-ar mai avea demnitate! Popovici a fost pentru PSD cel mai fidel și corect partener!”, a mai spus Purea.