Poveștile frumoase încep cu Sala de Evenimente Alex, organizator al primului Târg de nunți din Moldova Nouă!

explo 1000x200

Trecerea în cea de-a doua etapă a vieții (căsătoria) reprezintă pentru fiecare dintre noi un moment inedit și memorabil, un moment pe care, dacă-l pecetluim așa cum se cuvine, va reprezenta acea esență tare păstrată în sticluțe mici, o esență al cărei iz va dăinui până la adânci bătrâneți!

Dacă ai găsit persoana potrivită lângă care să împarți atât lucrurile bune, cât și cele mai puțin bune, pe tot parcursul vieții, dacă vrei ca nunta ta să fie una demnă de basm, dar nu știi cum și de unde să începi pentru a-ți materializa ideile, în 23 martie Sala de Evenimente Alex din Moldova Nouă vine în ajutorul tău cu primul târg de nunți, organizat în orașul de la malul Dunării.

Pentru prima dată, în zona Clisurii Dunării viitoarele mirese și viitorii miri au ocazia să pună frână perioadei stresante dinaintea marelui eveniment, Sala de Evenimente Alex devenind pentru aceștia un fel de mall, un loc în care li se prezintă o gamă largă de produse, lucru care-i scutește pe tinerii îndrăgostiți de eterna goană-n stânga și-n dreapta, astfel încât aceștia să poată valorifica, pe cât de mult posibil, timpul petrecut împreună!

Târgul de nunți organizat în orașul de la malul Dunării are drept scop promovarea serviciilor locale, precum și promovarea exponatelor din alte localități. Astfel, printr-o singură vizită la Sala de Evenimente Alex, viitorilor soți le vor fi puse la dispoziție numeroase variante privind aranjamentele florale, decorațiunile, serviciile foto-video, invitațiile etc. Totodată, cu această ocazie, viitoarea mireasă va fi pusă-n temă cu noile tendințe atât în privința vestimentației, a coafurii, dar și a make-up-ului. Nici domnii nu vor fi lăsați de-o parte, aceștia putând studia cu atenție atât croiul, cât și materialul costumelor bărbătești, astfel încât totul să fie perfect pentru evenimentul cu ștaif.

Din cadrul târgului, programat să aibă loc la sfârșitul lunii martie, nu vor lipsi demonstrațiile, surprizele și nici specialitățile culinare – oferite din partea casei!

tmc 640

Pentru toți cei interesați să-și prezinte serviciile/produsele în cadrul Târgului de nunți organizat la Sala de Evenimente Alex Moldova Nouă, numărul de telefon 0723 282 836 le stă la dispoziție! De reținut este faptul că acestora nu li se va percepe taxă de participare!

Nu uitați! Sâmbătă, 23 martie, între orele 10.00 și 18.00, ofertele all in one, prezentate în cadrul Târgului de nunți, organizat de Sala de Evenimente Alex, vă pot îndeplini visul unei nunți de poveste!

Eveniment cu intrare liberă!