De 8 Martie, sute de garoafe! De la primarul Torma!

Ziua Internațională a Femeii l-a determinat pe Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă, să-și continue traseul inițial, acela de a sădi binele în comunitatea pe care o administrează, și să uite, pentru moment, de răfuielile politice. Drept urmare, acesta s-a-narmat ieri cu garoafe, pe care le-a împărțit doamnelor, în semn de mulțumire pentru rolul extrem de important pe care acestea-l joacă în viața de zi cu zi.

De 8 Martie, edilul Torma a vrut să fie alături de reprezentantele sexului frumos, însă nu oricum, ci îmbrăcat la patru ace. Deși nu prea se dezice de vestimentația casual, de Ziua Femeii, Torma a făcut o excepție! Asemeni unui gentleman, cu sute de garoafe la purtător, acesta a luat la pas orașul, urându-le tuturor doamnelor și domnișoarelor întâlnite-n cale un calduros „La multi ani!” și o primăvară plină de prosperitate.

Prezența șefului administrației de la malul Dunării a fost astfel resimțită pe-ntreaga rază a orașului Moldova Nouă. De la instituțiile publice, până la cele private, inclusiv, în centrul orașului, edilul a intrat în vizorul obiectivului, care a imortalizat fiecare moment, fiecare bucurie, fiecare îmbrățișare în semn de mulțumire.

Sesiunea de pupături, îmbrățișări și felicitări nu s-a terminat așa, primarul Torma participând și la petrecerea organizată în cinstea doamnelor care fac parte din Alianța Pensionarilor din România (Filiala Moldova Nouă), eveniment care a avut loc la Sala de Evenimente Teo-Floris!