Primul strat de asfalt, turnat pe un sector din centura ocolitoare a Timișoarei

S-au asfaltat primii metri din centura de sud a Timișoarei, anunță DRDP Timișoara. Până la finalul anului, constructorii estimează că stadiul lucrărilor va atinge 25%. 
Primul strat de asfalt a fost așternut de antreprenorul Tirrena Scavi în zona Utvin, la km 2. „Ce s-a mai executat în ultima perioadă: umpluturi la podețe, hidroizolații, armări și cofrări la culeele pasajelor, montarea prefabricatelor pentru podețe, decopertări de strat vegetal, relocări ale rețelei de irigații, consolidări și egalizări ale fundațiilor podețelor, stabilizarea malurilor. Lucrările amintite s-au desfășurat în zece poziții kilometrice”, anunță DRDP Timișoara.
Săptămâna viitoare, arheologii vor finaliza cercetările și la ultimul sit, redeschis în apropiere de DN 59 Timișoara – Șag pentru studii suplimentare.
În urmă cu șapte zile, președintele ales al CJ Timiș anunța că lucrările la centura de sud a Timișoarei sunt în întârziere, din cauza unor modificări la contractul inițial. Specialiștii de la drumuri estimează că până la finele lui 2020, 25% din centură va fi gata.
Foto: DRDP Timișoara
1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/