Primul strat de asfalt, așternut pe ultimul sector de drum din zona Coșava-Coșevița. Restricțiile se ridică într-o săptămână

A mai rămas o săptămână până când vor fi ridicate restricțiile instituite pe DN 68A Margina-Holdea. Riscul de ambuteiaje încă există, așa că drumarii le recomandă șoferilor să folosească rutele ocolitoare. 

Zilele trecute s-au închis toate sectoarele cu piatră spartă și a fost așternut primul strat de asfalt pe ultimul sector atacat de drumari din zona Coșava-Coșevița, anunță DRDP Timișoara.

„Așternerea celor două straturi de asfalt suplimentare se va face în acest weekend, așadar vă atenționăm că riscul de creare a ambuteiajelor există în continuare, utilajele vor fi pe drum, iar lucrările vor fi semnalizate cu piloți de circulație. Vă recomandăm să evitați zona cu lucrări folosind rutele ocolitoare.”, transmit reprezentanții DRDP Timișoara.

Odată finalizate lucrările la partea carosabilă, săptămâna viitoare vor fi aplicate marcajele rutiere, completările de acostamente și vor avea loc alte lucrări de estetică rutieră.

Foto: DRDP Timișoara 

CITEȘTE ȘI: Risc de ambuteiaje pe DN 68A Coșava-Coșevița, din cauza lucrărilor la drum. Recomandările drumarilor