Primul spectacol în sală, la Teatrul Național din Timișoara. Cum se va face accesul?

po 1000x100px (3)

Sâmbătă, în 8 mai, de la ora 19, în Sala Mare, Teatrul Național din Timișoara prezintă „M-am hotărât să devin prost”, după Martin Page. Publicul se reîntâlnește față în față cu actorii teatrului după jumătate de an în care spectacolele au fost transmise doar în online. 

Accesul în Sala Mare începe cu o oră înainte de spectacol (ora 18),  în condiții de siguranță, pe baza declarației pe propria răspundere semnate de spectatori și în urma triajului observațional, capacitatea maximă a sălii fiind de 30%, conform reglementărilor epidemiologice în vigoare.

„De sâmbătă, după jumătate de an, actorii și spectatorii se regăsesc față în față, dovada bucuriei pe care o provoacă această întâlnire fiind numărul mare de bilete achiziționate on-line în primele 2 zile de la lansarea programului lunii mai pe site-ul www.tntimisoara.com, respectiv pe platforma de vânzări on-line Eventim.”, transmit reprezentanții TNT.

Tot în pregătirea acestui moment atât de așteptat al reîntâlnirii cu publicul, Teatrul Național din Timișoara a mai făcut un pas important. De acum, spectacolele programate la Sala 2 vor fi mult mai accesibile pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Astfel, Teatrul Național a instalat la Sala 2 o platformă de acces pentru persoane cu dizabilități, inițiativă finanțată de compania Flextronics România.

Biletele pot fi achiziționate on-line, pe www.tntimisoara.com sau la Agenția de bilete „Mărășești” (str. Mărășești nr. 2) cu program de funcționare marți-duminică, între orele 11 şi 19.