Primul meci oficial din 2017. Victorie pentru Banatul Caransebeș!

Banatul Caransebeș invită iubitorii de volei la Sala Polivalentă „Victoria”, sâmbătă de la ora 17:00 pentru a susține echipa în primul meci oficial din 2017. Gugulanii vor întâlni formația CS Unirea Dej, într-un meci cântând pentru etapa a XIV-a a Diviziei A1 de volei masculin.

Ambele formații și-au întărit loturile cu câte doi jucători, Banatul Caransebeș aducându-i pe secundul Stanislav Korniienko în locul lui Stevanovic, care nu s-a acomodat la Caransebeș, și pe centrul Cristian Carabali în locul lui Fabian Birău, care a rămas antrenor secund, din cauza unor probleme medicale. De cealaltă parte, Unirea Dej s-a întărit cu cel care câțiva ani la rând a făcut istorie la Zalău, Peter Nagy – fostul jucător al REMAT Zalău – pe postul de universal, și Darko Angelovksi, un component al naționalei Macedoniei, pe postul de libero.

„Am urmărit prestația celor de la Dej în amicalele cu Baia Mare, este o echipă care poate produce surprize, însă noi ne dorim victoria acasă în fața publicului nostru. Ne-am pregătit în aceste săptămâni și cred că vom face un meci frumos, dacă ne păstrăm serviciul, ne concentrăm pe preluare și cu blocajul avem aceeași constanță bună, eu cred că vom putea obține victoria”, ne-a declarat antrenorul Răzvan Parpală.

Iubitorii sportului care vor veni la Sala Polivalentă vor putea urmări după meciul oficial al Banatului Caransebeș, semifinalele din cadrul turneului Stelele Banatului, la care vor participa fostele glorii ale fotbalului din această zonă a țării.