Primul manual de dicție din România, scris de o reșițeancă!

explo 1000x200

Carmen Ivanov, reșițeanca ce a lucrat cu multe dintre vedetele României la capitolul „dicție”, se pregătește de lansarea primului manual de specialitate din țară. Alături de www.dictie.ro și Editura Favorit!

Evenimentul de lansare va avea loc mâine, la Cercul Militar Național din București, sala Bizantină, cu începere de la ora 19:00. Carmen Ivanov este autoarea noului manual de dicție „Străfurnica și prietenii săi”, care conține cea mai vastă colecție de exerciții de dicție pentru copii: peste 400 de astfel de exerciții și 20 de povești ilustrate sunt cuprinse în această carte, a cărei lansare reprezintă o premieră pentru învățământul din România.

„Străfurnica și prietenii săi” este o călătorie magică într-o lume plină de întâmplări hazlii și minunate, care vor spori creativitatea și imaginația copiilor. Într-o lume în care adulții vorbesc din ce în ce mai greșit și cu un vocabular din ce în ce mai limitat, Carmen Ivanov are curajul și priceperea necesare pentru a pune laolaltă toată experiența sa adunată de-a lungul vremii în această carte pentru cei mici. Obiectivul declarat al autoarei, o dicție bună, se adresează părinților şi bunicilor care își doresc un viitor mai bun pentru copiii şi nepoţii lor, un viitor lipsit de greșeli de comunicare sau de probleme de vorbire. Pe lângă cele 20 de povești uimitoare și pline de mister, singura carte de dicție pentru copii din România conține și peste 400 de exerciții de dicție care vor dezlega limbile micuților și îi vor ajuta să comunice mai clar, mai deschis și mai frumos.

strafurnica

Chiar dacă este o premieră pentru țara noastră, „Străfurnica și prietenii săi” poate fi ancora de care societatea noastră avea atât de mare nevoie în demersul timid, dar sigur către o lume mai bună, mai clară și cu o limbă română puternică.

Evenimentul de lansare se desfășoară în prezența autoarei, iar vorbitori vor fi Vlad Ionescu, Bogdan Ionescu și Mihai Crăciun.

Parteneri sunt Școala de televiziune Junior și Radio Gold FM.

Pentru detalii despre noua carte sau despre autoare, vă invităm să vizitaţi www.dictie.ro.