FOTO. Anina se reinventează. Zile încărcate la maximum cu adrenalină și nopți pline de muzică rock!

po 1000x100px (3)

Deși autoritățile încearcă de multă vreme să aducă în prim-plan frumusețea care înconjoară orașul din munți, pași concreți, cu excepția discuțiilor purtate, nu s-au prea făcut. În premieră, în acest weekend s-a dat startul unui festival cu totul diferit față de ceea ce înseamnă Anina, iar acțiunea a adunat mii de tineri din tot vestul țării.

Festivalul Rockline Fest, organizat de Adrenaline în colaborare cu Primăria Anina, a reușit să transforme orașul într-un adevărat centru al creației, adrenalinei și rockului. Renumit în trecut pentru exploatările miniere, astăzi fostele ruine s-au transformat în locația ideală pentru escaladare. Organizatorii au derulat ampla acțiune pe platoul Bucegi, iar mii de tineri din toată zona de vest au vrut să guste din pasiunea pe care inițiatorii acțiunii au afișat-o în frumosul mix de sunet, creație și curaj.

Cei care s-au aventurat în inima munților au putut încerca, pe parcursul zilei, unul dintre traseele din jurul orașului pe bike sau la pas, au putut testa o excursie cu Semeringul Bănățean, o tură la fosta mină de cărbune sau la unul din atelierele de creație, slackline, quilling și așa mai departe.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157654872875705″]

Noaptea, muzica live a răsunat într-un mod deosebit în mijlocul naturii, iar focul de tabără bineînțeles că a fost nelipsit. Mulți au apelat la corturi, astfel că timpul n-a mai contat, distracție a fost și pe timp de zi, și de noapte. Astăzi, distracția continuă cu sporturi extreme, astfel că dacă nu ți-ai făcut încă vreun plan, încă mai poți forța adrenalina pe ultima sută de metri.

banner 1000 x 100 hd

„Este un festival dedicat rockului și adrenalinei. Ne-am gândit să le combinăm și să facem un altfel de festival. Ne-am propus să aducem trupe și pasionați de sporturi extreme. L-am adus pe Flaviu Cernescu, pentru că el e unul dintre promotorii acțiunii. Ne-am dorit să facem un festival pentru noi și apoi unul pentru public. Dacă ne-am fi gândit doar la public nu ar fi durat prea mult! Vineri a fost o zi liniștită pentru că mulți nu au reușit să ajungă în timp util din cauza jobului, și atunci, sâmbătă, s-a dat startul mai multor acțiuni. Băieții de la Salvamont i-au dat cu tiroliana pe cei mici, avem și 4 hamace… Va fi și un jongler cu focul, vom avea monociclu, ateliere de creație, pe care ni le-am propus să le aducem aici prin quilling, unde se vor face brățări, cercei etc. Dorim să facem lucruri creative, iar tinerii să aleagă și alt stil de viață”, a declarat George Lungu pentru Express de Banat.

Printre trupele care au urcat pe scenă la Festivalul Rockline Fest se numără: Cristi Iakab and The Road Band, Apocalips, Overtone, Breathelast și Outstorm.

MAIN FOTO: adrenaline

 

03 britannia 1000 x 100 gif