Primul din ultimele zece meciuri în Liga a II-a?!

Metalul Reşiţa joacă în această seară, de la ora 19, în deplasare, cu ASA Târgu Mureş, în primul meci al play-off-ului de promovare în Liga I.

Până la oficializarea interzicerii dreptului Universităţii Craiova de a evolua din toamnă în prima ligă, ASA Târgu Mureş rămâne cotată drept a doua favorită a seriei, dar Marian Pană e optimist înaintea partidei din această seară. Antrenorul Metalului admite că problemele oltenilor ar putea crea un mare avantaj echipei sale, dar spune că şi-ar dori să prindă la finele play-off-ului unul din primele două locuri, deoarece astfel ar închide gura oricăror eventuali contestatari. „Mergem pe premisa că Universitatea are drept de promovare. Noi suntem pregătiţi să luptăm pentru unul din primele două locuri. E foarte important primul meci. Vom încerca să nu pierdem, dar sunt conştient că întâlnim o echipă foarte bună. Eu cred însă că noi formăm un grup mai omogen, mai puternic. Ei, individual, sunt mai valoroşi decât noi, dar forţa grupului poate fi mult mai importantă. Mi-aş dori ca echipa să se exprime mult mai coerent”, a declarat Marian Pană.

În Valea Domanului toată lumea e pregătită să profite de oportunitatea care i s-a ivit Reşiţei mai devreme decât şi-ar fi imaginat cineva. „Au fost discuţii cu conducerea, toată lumea vrea să promovăm. S-au fixat nişte obiective, rămâne ca noi să concretizăm pe teren, iar conducerea în premierea băieţilor. Lucrurile sunt clare, toată lumea ştie ce are de dat, ce are de luat. Băieţii sunt la zi cu banii, cu absolut tot. Lucrurile sunt mai mult decât în regulă. Tot lotul e valid, nu avem accidentaţi, nu avem suspendaţi. E o oportunitate pe care ne-am creat-o noi, în special jucătorii, cu sprijinul domnului primar şi al domnului Rufă”, a mai spus Pană pentru expressdebanat.ro.