GALERIE FOTO: Cei mai bătrâni reșițeni, răsplătiți de municipalitate

15 vârstnici au fost premiați de administrația locală și felicitați că au reușit să fie un model de viață pentru reșițeni. Acțiunea inițiată de Primăria Reşiţa a fost una extrem de emoționantă. 

Cu lacrimi în ochi, cei mai bătrâni dintre reșițeni s-au declarat extrem de mulțumiți de inițiativa administrației locale de a-i premia. La acțiune au luat parte șefi ai serviciilor din cadrul primăriei, care au înmânat o diplomă, alimente specifice sărbătorilor pascale, dar și un premiu în bani în valoare de 250 de lei.

,,Nu știu cum să vă mulțumesc, mai ales că aveam nevoie de bani. Sunt mulțumită de viața pe care am dus-o, însă bătrânețea este foarte grea”, a spus una dintre nonagenarele premiate astăzi.

Angajații primăriei, extrem de impresionați de modul în care persoanele își duc haina grea a bătrâneții, le-au mulțumit reșițenilor că o viață întreagă au fost un real model pentru comunitate și le-au urat sărbători fericite și multă sănătate, în speranța că și la anul îi vor revedea în același context plăcut.

15 reșițeni au fost vizitați astăzi, iar în urma deplasărilor făcute la domiciliul bătrânilor, angajații municipalității au mers la Centrul pentru Persoane Vârstnice din cartierul Muncitoresc, unde le-au pregătit bătrânilor pachete pentru Paști și le-au oferit o masă din care nu au lipsit produsele tradiționale: drob, pască, ouă vopsite, dar și ciorbă și friptură de miel.