Primul deces la Lugoj al unui pacient cu coronavirus!

Una dintre cele trei persoane confirmate ca fiind infectate cu coronavirus la Lugoj a încetat din viaţă astăzi, în jurul orei 16.30.

Bărbatul a fost internat în urmă cu câteva săptămâni la Spitalul Municipal din Lugoj, în cadrul compartimentului de Anestezie şi Terapie Intensivă, iar în urmă cu trei zile a fost transferat la Timişoara, după ce s-a descoperit că este infectat cu COVID-19.

Bărbatul, care suferea şi de alte afecţiuni, a fost în acelaşi salon cu pacientul 0, o femeie care a venit din Germania şi care a fost confirmată cu COVID-19. Aceasta a mai infectat şi un cadru medical, pe fiica acesteia, angajată la spitalul din Lugoj.

Bărbatul decedat avea 66 de ani, iar înmormântarea acestuia va avea loc luni, după cum au anunţat membrii bisericii din care făcea parte.

Pe de altă parte, Lugojul rămâne doar cu cele trei cazuri de COVID-19, confirmate în această săptămână, după ce niciuna dintre cele 17 persoane testate, din rândul personalului medical, nu este pozitivă. Totuși, cei testați sunt încă în perioada de izolare de 14 zile. Activitatea Compartimentului ATI a fost reluată, după ce acesta a fost închis pentru 24 de ore pentru efectuarea unei dezinfecții totale.