Primul caz de coronavirus la Sânnicolau Mare! Ce măsuri au luat autoritățile?

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

A fost anunțat un prim caz de coronavirus la Sânnicolau Mare. Este vorba despre o femeie în vârstă de 83 de ani care suferă şi de alte afecţiuni. Bătrâna a fost internată la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara, iar primarul oraşului a dispus o dezinfecţie în blocul în care aceasta locuieşte, dar şi în împrejurimi.

Conform protocolului, s-a realizat o listă cu persoanele cu care femeia a intrat în contact, iar Poliţia va întocmi procese verbale de izolare la domiciliu pentru acestea.

promovare banner maxagro

„Din păcate, avem un prim caz de Covid-19 în orașul nostru. Este vorba despre o doamnă în vârstă de 83 ani care în prezent este internată la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Primăria a făcut lista persoanelor cu care doamna a intrat în contact și a transmis-o către Poliție care, în această seară (n.r. duminică), va face procesele verbale de izolare la domiciliu pentru persoanele în cauză. Primarul a discutat cu DSP și cu reprezentanții Prefecturii. Cât de repede posibil, acesta a comandat o dezinfecție la blocul L din zona Republicii nr. 10 și în împrejurimi. Doamna internată are și alte afecțiuni de sănătate, așa că ne rugăm pentru dânsa și îi transmitem tot sprijinul nostru”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sânnicolau Mare.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/