Primii pași pentru o carieră de succes. Program de internship plătit la Iulius Town Timișoara

explo 1000x200

Dacă ești student în an terminal și îți dorești să ai o carieră de succes, însă nu știi încotro să te îndrepți și cui să ceri sfaturi, Iulius Town vine în ajutorul tău. Au început înscrierile pentru programul de internship plătit „Rising Stars at IULIUS”.

Compania IULIUS aduce proiecte de internship plătit în Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Suceava și pune la dispoziția studenților care sunt în ultimul an de facultate sau masteranzi 34 de locuri în următoarele domenii de activitate: vânzări, marketing, PR, financiar, HR și contabilitate. Cursanții pot avea parte de succes în viitoarea lor carieră, fiind alături de ei mentori pentru fiecare domeniu. Cei care sunt pregătiți să îmbine utilul cu plăcutul și teoria cu practica se pot înscrie în program până la data de 16 mai accesând următorul link: bit.ly/internship-la-iulius.

Durata internshipului este de 3 luni, timp în care participanții vor putea să se înscrie în proiecte și aplicații practice în echipe din domenii ca: leasing – unde vor învață cum se închiriază spațiile în mall sau publicitare și vor participa la campanii de marketing, vor afla detalii despre consolidarea imaginii unei companii și strategii de PR, vor cunoaște importanța departamentului financiar și contabilitate și vor descoperi pașii procesului de recrutare – HR.

Posturile disponibile pentru fiecare oraș precizat mai sus se pot consulta accesând următorul link: bit.ly/internship-la-iulius.

Răzvan, director economic IULIUS de aproape 3 ani, este dovada clară că, în urma încheierii internshipului, șansele de a avea un loc de muncă stabil sunt ridicate: „Pentru mine, internshipul a fost primul pas către domeniul financiar-contabil, unul extrem de important. Prin intermediul acestui program am reușit să mă dezvolt pe plan profesional, într-un ritm extrem de alert, datorită profesionalismului, răbdării și modului de explicare și structurare a noțiunilor din partea echipei IULIUS.”

tmc 640

La Timișoara sunt disponibile locuri în următoarele departamente: vânzări, financiar și HR. Cei care doresc să aleagă unul dintre cele 3 domenii trebuie să cunoască pachetul Microsoft Office, să aibă cunoștințe de limba engleză și, nu în ultimul rând, să fie curios, dinamic și cu spirit de echipă.

Programul este susținut de specialiști ai companiei la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Autor: Iulia Vlad