Inspectorii Gărzii de Mediu au confiscat un microbuz care descărca deșeuri în cartierul Kuntz

Un bărbat care descărca dintr-un microbuz deșeuri pe domeniul public, în zona cartierului Kuntz, a fost amendat de inspectorii Gărzii de Mediu. Inspectorii i-au confiscat și mașina, aceasta fiind ridicată de la fața locului. 

Reprezentanţi ai Biroului de salubrizare al Primăriei Timişoara şi ai Poliţiei Locale s-au deplasat, joi după-amiază, pe teren în zonele în care se formează frecvent rampe ilegale de deşeuri. Aceştia au prins în flagrant, în zona Kuncz, un bărbat care descărca dintr-un microbuz deşeuri pe domeniul public. A fost alertată Garda de Mediu, care a sosit la faţa locului pentru lua măsurile legale, respectiv amendă şi confiscarea maşinii, aceasta fiind ridicată de la faţa locului.

Municipalitatea plăteşte milioane de lei pe an pentru ridicarea acestor rampe ilegale de gunoi, spune primarul Timișoarei, iar cu aceşti bani s-a putea construi creşe sau grădiniţe, ori să se repare şcoli.

„Primăria Timișoara plătește milioane de lei pe an pentru ridicarea acestor rampe ilegale de gunoi. Cu acești bani am putea construi creșe sau grădinițe, am putea repara școli. Din zona Kuncz, în ultima lună și jumătate am ridicat peste 800 de tone de gunoaie. Întreaga operațiune ne-a costat peste 300.000 de lei. De asemenea, avertizam la începutul acestei săptămâni că această administrație va avea toleranță zero față de cei care nu respectă spațiul public. Salut acțiunea de azi efectuată de reprezentanții Primăriei Timișoara împreună cu alte instituții ale statului și îi avertizez pe cei care vor continua să arunce ilegal deșeuri pe domeniul public că vor plăti scump pentru acțiunile lor.”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/