NEWS ALERT. Fostul primar al Bocșei și-a pus capăt zilelor! Era în depresie post Covid!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Emanuel Dănilă a cedat în fața problemelor care au apăsat pe umerii săi în ultima vreme, iar în această dimineață s-a sinucis.

Fostul edil s-a împușcat în cap, cel mai probabil cu o armă de vânătoare, în această dimineață. Poliția și Ambulanța au fost anunțate prin apel la 112, în jurul orei 9.00, de soția acestuia, cu privire la faptul că soțul ei a fost găsit împușcat în cap, la pensiunea sa. Echipajul de pe Ambulanță sosit la fața locului n-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ales primar al orașului Bocșa în 27 septembrie 2020, Emanuel Dănilă și-a depus demisia în luna martie a acestui an. A invocat probleme personale. Colegii de partid vorbeau despre probleme serioase de sănătate.

UPDATE, ora 9.30

Prima reacție după vestea șocantă vine chiar de la președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela: „Manu s-a ridicat astăzi la Cer prin voința lui. Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar. Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos. Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, liberalii, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”

promovare banner maxagro

UPDATE, ora 10.28

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a oferit primele informații oficiale despre tragicul eveniment de la Bocșa. „În această dimineață, la ora 08.29, Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană de sex feminin despre faptul că și-a găsit soțul împușcat în locuință. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului. Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare. În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.”, ne-a informat IPJ Caraș-Severin.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

 

publicitate tmc 640