Primarul Vela umblă la echipă! Luni se anunță sancțiunile!

După singura victorie de trei puncte cu Steaua, una dintre candidatele la retrogradare, Caransebeșul își continuă seria meciurilor slabe, în care jucătorii nu se regăsesc pe teren, iar conducerea tehnică nu găsește soluții de redresare.

Banatul Caransebeș a fost înfrântă de către SCM U Craiova, la Lugoj, în etapa a IX-a a Campionatului Național de Volei Masculin Divizia A 1, un meci care a fost urmărit de câteva sute de spectatori, mulți dintre ei veniți de la Caransebeș.

Partida, care s-a disputat în Sala Sporturilor I. K. Ghermănescu din Lugoj, a început într-un ton optimist pentru gugulani care, deși au greșit foarte multe servicii, au avut o apărare bună și au putut construi jocul și pe fondul mai multor greșeli ale oaspeților. Setul I a fost adjudecat de gazde, care din păcate nu au știut să gestioneze jocul până la sfârșit și au pierdut următoarele trei seturi. Meciul s-a încheiat cu  scorul de 1-3, pe seturi 25-22, 21-25, 21-25, 21-25.

După partidă, primarul Caransebeșului, Marcel Vela, revoltat de lipsa de ambiție, de dăruire pe teren și de profesionalism, a ținut să clarifice unele aspecte la cald cu președintele, antrenorul și jucătorii. ,,Degeaba luați individual sunteți jucători cu experiență, dacă nu puteți forma o echipă. Voleiul este un sport de echipă și doar în formație se vede și crește valoarea voastră. Din tribună se vede o echipă fără vlagă, fără dorință de a câștiga partida. Luni se va face o analiză a jocului, se vor lua măsuri de către conducerea clubului, pentru că trebuie să fie o altă atitudine la echipă, o altă abordare pentru ca investiția administrației locale să se regăsească și în rezultate pozitive pe care trebuie să le aibă Banatul Caransebeș”, le-a spus edilul-şef.

Marcel Vela ne-a declarat că are încredere în jucători și în antrenor și crede că acest duș rece de la Lugoj va prinde bine în meciul cu Dinamo, din etapa viitoare. În pauza competițională, la Banatul Caransebeș se va proceda la o mărire a lotului de jucători pentru a aduce un plus de valoare la actualul colectiv, pentru a putea spera la atingerea obiectivului propus la începutul campionatului, a mai precizat primarul Caransebeșului.

Antrenorul SCM U Craiova, Dănuț Pascu, cunoscut ca un profesor exigent și perfectionist, s-a declarat nemulțumit de prestația jucătorilor: ,,Am jucat foarte bine în a doua parte a jocului, dar eu nu sunt mulțumit de jocul nostru în prima parte, când am greșit foarte multe servicii, am greșit foarte multe situații ușoare și ne-a costat treaba asta, dar una peste alta, este o victorie de trei puncte și acesta a fost obiectivul nostru în acest meci. Le-am obținut aceste puncte și rămânem în fruntea clasamentului. În continuare jucăm returul din Cupa CEV, după care vom juca cu echipa din Constanța și cu Piatra Neamț, deci ne așteaptă trei meciuri grele în următoarele zece zile. Eu am simțit oboseala echipei, pentru că am venit din Ungaria la acest meci, însă echipa este bine pregătită din punct de vedere fizic, pentru că a jucat foarte bine în a doua parte a meciului. Cu toate astea, mai mult de nota 7 nu le pot da jucătorilor mei”, a concluzionat antrenorul craiovean.

Comments

  1. volleyball says:

    Primare, da-l afara pe Banu ca e cu pluta. Asta e antrenor care se autoinvita sa conduca echipe,nu-l mai cauta nici dracu si la-ti luat voi de bun.