Primarul Vela acuză elegant ,,metodele neortodoxe” din Valea Domanului!

Edilul-şef al Caransebeşului a taxat intenţia conducerii rosso-nerilor de a-l ,,fura” pe antrenorul Alin Artimon de pe banca tehnică a gugulanilor imediat după plecarea lui Alex Pelici de la Reşiţa.

Marcel Vela nu a uitat declaraţiile gratuite făcute de fostul preşedinte din Valea Domanului, Carol Gurgu, care insinua implicarea administraţiei caransebeşene în scandările galeriei reşiţene împotriva sa şi a primarului Reşiţei. Nu i-a picat bine nici intenţia lui Cătălin Rufă de a-l lua pe Alin Artimon de la cârma lui FC Caransebeş. După plecarea lui Pelici, patronul Reşiţei a anunţat că s-a înţeles cu fostul jucător timişorean. Acesta a confirmat şi el în acel moment că e foarte aproape de a semna cu Reşiţa, dar a precizat că va da un răspuns concret câteva ore mai târziu, deoarece se simte legat de oamenii cu care lucrează la Caransebeş, amintind totodată şi de relaţia foarte bună cu primarul Vela. Artimon a fost convins să rămână pe Timiş şi Sebeş, iar acum e în partea superioară a clasamentului, cu şanse la promovare. „Nu comentez, că s-ar putea să vorbesc neplăcut de metodele neortodoxe de la Reșița și vreau să am prietenie și pace cu Primăria Reșița și cu clubul Metalul Reșița, căruia îi doresc succes în drumul de a promova în Liga I”, a spus Vela.

Susţinută de municipalitate şi Dan Alexa, FC Caransebeș se află, după opt etape, pe poziția secundă în Liga a III-a, la egalitate de puncte cu liderul FC Hunedoara. Vela și-a exprimat toată susținerea pentru ca fotbalul din Caransebeș să treacă la un nivel superior. „Municipiul Caransebeș a avut o activitate sinusoidală în sportul iubit, adorat și susținut de cei mai mulți microbiști, adică fotbalul. Am avut parteneriate cu trei, patru cubluri, mai avem cu doi, trei investitori. Cert este că, din acest an, cu Dan Alexa și Primăria Municipiului Caransebeș am pornit la un nou drum, în care suntem susținuți de profesorul Alin Artimon, ca antrenor al FC Caransebeș, drum pe care cred eu că l-am parcurs foarte bine, având în vedere victoriile și poziția fruntașă din clasament pe care o are acum Fotbal Club Caransebeș. În acest context am discutat și cu Dan Alexa, care a suplimentat subvenția, susținerea sau participarea sa, astfel încât și noi suntem dispuși să facem unele transferuri importante la echipă în pauza dintre tur și retur și să abordăm cu multă seriozitate promovarea în Liga a doua la finalul acestui campionat. Atât Alin Artimon, cât și Dan Alexa au toată susținerea din partea Primăriei Caransebeș și a Consiliului Local pentru a accede în liga secundă”, a mai declarat primarul Caransebeşului.