Cătălin Rufă, față în față cu fosta echipă!

Etapa a șaptea a ligii secunde de fotbal programează sâmbătă, 19 octombrie, meciul dintre fosta echipă a lui Rufă, CSM Râmnicu Vâlcea, și actuala echipă a bucureșteanului, CS Metalul Reșița.

Partida poate fi considerată un derby sau un meci al orgoliilor, ținând cont de joncțiunea ce a avut loc în această vară, însă și de poziția din clasament a celor două grupări, respectiv locul patru pentru CSM Râmnicu Vâlcea, care a acumulat nouă puncte, și poziția a treia pentru echipa reșițeană, care a strâns cu un punct mai mult decât adversara de sâmbătă.

Antrenorul reșițenilor, Marian Pană, nu vede în partida de sâmbătă un derby, fiind mai mult  îngrijorat în alcătuirea primului 11: „Din punctul meu de vedere, va fi un joc normal de campionat, cu o echipă foarte bună, care și-a propus ca obiectiv promovarea în Liga 1, același ca și anul trecut. Sigur că apar niște orgolii suplimentare, ținând cont că echipa noastră vine de acolo, dar asta nu înseamnă că va fi o tensiune în plus. Cu siguranță ei își vor dori să câștige, același lucru ni-l dorim și noi, pentru că în sport trebuie să îți dorești acest lucru, să câștigi. Noi ne confruntăm cu câteva probleme de efectiv, dar până la ora jocului sperăm să le rezolvăm și să aliniem o formulă care să facă față jocului”.

Plecanciuc nu are ruptură musculară!

Accidentat în urmă cu două etape, fiind suspect de ruptură musculară, Plecanciuc a făcut zilele trecute un nou control, rezultatele fiind destul de bune în ceea ce-l privește pe jucător: „La Plecanciuc am înțeles că nu este o problemă atât de gravă pe cât părea, am fost cu el la un alt control și se pare că nu are o ruptură musculară, este ceva mai ușor și atunci vedem cum gestionăm treaba, ca să nu facem greșeli, pentru că urmează câteva meciuri importante pentru noi. La fel și cu Stoica, vom vedea în cursul zilei de astăzi dacă va fi apt pentru meciul de sâmbătă. Eu sper ca toți care au probleme să intre, pentru că sunt la un nivel bun de pregătire și nu cred că dacă ai lipsit la două, trei antrenamente nu poți juca. Mizez și pe jucătorii care au jucat mai puțin și dacă o să ajung să apelez la ei înseamnă că am încredere în ei. Important este ca ei să nu fie timorați, să joace bine, pentru că eu am încredere că o vor face bine, deoarece avem pe banca de rezerve jucători care poate face față ca titulari. La ora jocului am să mă decid și sper să fie în regulă”.

Echipa va face astăzi două antrenamente, urmând ca mâine după-amiază să plece spre Râmnicu Vâlcea, unde Marian Pană va lua deciziile finale în privinţa alcătuirii lotului.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Un titlu neadevarat!!Poate “fata in fata cu DENUMIREA fostei sale echipe“. Efectiv la Ramnicu Valcea evolueaza DAMILA MACIUCA asa cum la Resita evolueaza CSM RAMNICU VALCEA!!!

    Se apropie Pastele, Plecanciuc are de dat un miel autorului articolului….L-a botezat Plecasciuc!